Sminkning...

Okej, snälla...
HUR orkar folk klaga på andras sätt att sminka sej!!? p.a.t.e.t.i.s.k.t.
Jag förstår att man kan få en första känsla av någons sminkning typ "shit vad snyggt hon sminkar sej" eller "omg vad mkt smink!?" men varför ska man lägga sej i?
ser bara på bilddagboken hur mycket kommentarer tjejer får ang hur dom sminkar sej, men snälla, har man inget snällt att säga så skippa det, för personen är antagligen inte intresserad av dina åsikter isf, visst man kan tipsa och typ lägga en kommentar om att "shit vad fin du hade varit i det här och det här, de hade framhävt dina ögon, lalalala" men varför trycka ner folk? och om man nu som vissa skriver, tror att personen har dåligt självförtroende och att det är drf den sminkar sej mycket, varför då trycka ner den ännu mer genom att fälla en taskig kommentar!?
det kanske är så att personen trivs i den sminkningen, så låt den sminka sej hur den vill, vi är alla olika och föredrar olika saker.. om man nu tycker att man själv sminkar sej väldigt bra så var glad för det ist för att störa er på att alla inte sminkar sej "perfekt" enligt er...
en person som sminkar sej mycket kanske tycker att hon är finast i mycket smink och vissa kanske tycker att det är det enda dom är fina i och känner sej bekväma i, så varför inte låta dom göra det då? huvudsaken är väl att personen själv känner sej bekväm och trivs i sin sminkning?
jag tycker iaf att man kan låta personer ha sin egna stil oavsett om man själv inte gillar den stilen... eller om man tycker att det är en "icke-egen stil" så snälla låt den..


Kommentarer
Postat av: S A N N A ♥

Snyggt (:

2009-08-02 @ 19:19:05
URL: http://sannasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0