Planer för helgen

Nu har jag varit i skolan! =) skönt att komma igång igen... vill utbilda mej till något istället för att bara få skit jobb.
Idag har jag inga direkta planer.. få se vad som händer! =) Vilar från gymmet iaf... körde rätt hårt boxningspass igår och i söndags gymmade jag, så nu har jag världens träningsverk!
Japp, på fredag blir det utgång.. kommer bli kul, men med tanke på att det blir världens party på lördag med Cassidy, Sofia, massa folk och Baby S hoppas jag följer med! =) (även om hon lär va gött bakis).. så kan jag ju säga att det blir till att festa lugnt på fredag! ;)




Fina Cassandra <3

Fiaaa! :D<3


Baby S


uppe med tuppen..

klockan är mitt på morgonen å jag kan inte sova.. skulle försöka lägga mej tidigt igår med tanke på att jag ska vara i stan halv nio.. men aa, det resulterade bara till att det tog en timme innan jag ens somnade, sen vaknade jag ju varannan timme med.. å när klockan va halv 6 gick jag upp ist. för att somna om... hallå, är ju inte trött!?
s.e.g.t JAAO!


Träääna idag... wiiie! <:P
skönt att komma igång äre! men mina muskler lär ju va döda i eftermiddag! ehm...otränad*




kärleken till vännerna..

Ibland blir jag så deppig... när jag tänker på hur lätt det är att glida ifrån vänner som man verkligen älskar... jag har så många vänner som står mej riktigt nära, eller åtminstone har stått mej riktigt nära och som verkligen betyder mycket för mej. De jag älskar vet nog om det, för jag brukar inte vara dålig på att visa dem det. Jag tycker det är viktigt att man visar att man bryr sej, att man även om man inte ses lika ofta längre kan skicka ett sms där det står "jag tänker på dej" eller "hur mår du?" det betyder så mycket, att man visar att man inte har "glömt bort personen"... eller inte raderat personen från ens hjärta.. mina vänner är guld värda och jag livrädd om några av dem.. men perioder i livet har man mycket att göra, mycket annat att tänka på och det kan ta ett tag mellan gångerna man ses... för mej är det okej, vissa hinner man inte med och vissa står en inte tillräckligt nära för att man ska "hålla kontakten" med dom, men dom som står en tillräckligt nära, dom ska få veta det, så tänk på det när det gäller era egna vänner, att även om ni inte ses så ofta så kan man skicka en liten hälsning..

Ibland känns vardagen som en efterfest... "när alla vännerna gått hem..." man känner en tomhetskänsla, även om jag umgås med vänner som står mej nära nu också... så är det kanske de som stått en allra närmast som man ibland inte hör av på vad som kan kännas som en evighet. När alla vänner är som ljus, ljus som lyser upp ens tillvaro och ens dagar, man vill inte förlora dom även om tiden periodvis är knapp..

Men till alla mina älsklingar, ni som står mej närmast hjärtat ni vet det, ni känner det, så glöm det inte. 


             

Ni ger mej kraft                                    

RSS 2.0